2024. április 26. - Ervin

Pontot szerzett a Nyíregyháza

A listavezető Budapest Honvéd hazai pályán csupán gólnélküli döntetlent ért el a Nyíregyháza ellen a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójában.
2007. november 10. szombat 18:44 - Hírextra

Soproni Liga, 14. forduló:

Budapest Honvéd-Nyíregyháza 0-0
Bozsik Stadion, 1500 néző, v.: Arany
sárga lap: Zabos (88.)

Budapest Honvéd:

Tóth I. - Schindler, Benjamin, Smiljanic, Vincze - Magasföldi (Ivancsics a szünetben), Bárányos, Genito, Diego (Abass 62.) - Hercegfalvi (Palásthy 62.), Abraham

Nyíregyháza:

Lazareanu - Zaleh, Bagoly, Ambrusz, Cornaci - Sava (Montvai, 75.), Hegedüs (Vukadinovic 53.), Zabos, Minczér, Miskolczi (Szilágyi 86.) - Menougong

Az első negyedóra lagymatag futballja után a hazaiak nagyobb tempóra kapcsoltak, s rögtön több ígéretes helyzetet alakítottak ki. A folytatásban sem változott a mérkőzés képe, a Honvéd irányította a játékot, s többször zavarba hozta a vendégek védelmét, amelyet vagy a kapufa, vagy csatárok rossz megoldásai mentettek meg a góltól.

A fordulás után nagy lendülettel kezdett a Honvéd, ám néhány szép akciót követően játéka egyre szürkébbé vált, amin - negyedóra elteltével - Supka Attila kettős cserével próbált változtatni. Az új játékosok azoban nem tudtak lendíteni a vendéglátókon, a Nyíregyháza pedig egyre magabiztosabban védekezett, így megérdemelten szerzett pontot a Bozsik Stadionban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását