2024. április 26. - Ervin

Marsi Anikó újra Fókuszba került

Marsi Anikó visszatért a képernyőre. Ezentúl Barabás Éva és Gönczi Gábor mellett újabb, már jól ismert műsorvezetője lesz a Fókusznak. Anikó a Fókusz alapítói között volt, kezdettől tagja a magazinműsor stábjának, így nem csoda, hogy szívügyévé vált a pro
2007. november 9. péntek 16:32 - Malina Adrienn
A Fókusz évek óta az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora. Rendre a Top 10-es listán szerepel. Marsi Anikó 2006. július 5-én adott életet kisfiának, Palik Vilmosnak. Pontosan a kiírt napon, ráadásul a Fókusz adásának kezdete előtt jött világra, így a magazin elsőként számolhatott be a „hazai” örömhírről.

A szülőszobába nem kísérte el Palik László, Anikó szívesebben vette orvos barátnője segítségét, a köldökzsinórt is maga vágta el. A szülés nem volt leányálom, de a fájdalom elmúlt, ahogy kezébe adták kisfiát. Nem félt a szüléstől, viszont volt időszak, amikor rettegett, hogy elveszíti kisbabáját, persze ez az aggodalom az első gyerek születésénél gyakran előfordul.

Anikó a terhessége alatt is próbált odafigyelni alakjára és egészségére. Hetente háromszor egy órát edzett. Terhessége kilenc hónapja alatt mégis tizenhét kilót szedett fel. Mára csaknem visszanyerte régi alakját, bár ő még mindig nem elégedett.

A Fókusztól Palik Lászlótól született gyermeke miatt vált meg. Vilmos szépen cseperedik, és anyukáját újra engedi dolgozni. Anikó és fia, már nyár eleje óta a Balaton déli fővárosában, Siófokon élnek, és úgy néz ki, végleg ott is maradnak.

Mennyi idő telt el, mióta nem vagy képernyőn?

Mostmár közel másfél év.

Hiányzott már a televíziós munka?

Tulajdonképpen igen. Amikor az ember otthon van, és a gyerekével van elfoglalva, pláne mikor megszületik, akkor semmi más nem jut az eszébe, csak az, hogy életben tudja tartani a kisfiát vagy kislányát. Legalábbis én ezzel voltam elfoglalva. De, ahogy utána egyre könnyebbek lettek az otthon eltöltött napok, akkor azért eszembe jutott, hogy van Fókusz is a világon, ami hiányzik nekem.

Követted a Fókusz műsorait, miután kiszálltál belőle?

Nem, sajnos nem jutott rá időm. De most pótolok mindent.

Már nem budapesti lakosok vagytok, Siófok az új otthon. Megszoktátok már az ottani életet?

Nem csak, hogy megszoktuk, de bele vagyunk szerelmesedve a városba. Kicsit fáj is, amikor el kell jönni Siófokról, de néha muszáj ügyeket intézni, dolgozni menni.

Hogyan alakítottátok ki a munkaidődet?

Azt sikerült megbeszélni a szerkesztőségben és az RTL Klub vezetőségével, hogy csütörtökön és pénteken fogok dolgozni. Ezt a két napot bent töltöm a szerkesztőségben. Nyilván, ha vannak előkészítő munkák és minden egyéb, ami hozzátartozik ahhoz, amit csinálok, azokat is megoldom, de többnyire otthonról.

Vilmosra ki fog vigyázni ez idő alatt?

A gyerekre a nagymamája, - az én anyukám – és természetesen a férjem. Elsősorban inkább a nagymama, mert a Laci sokat ingázik, és vele bonyolultabb lenne megoldani.

Most újra bele veted magad a munkába, újabb gyereket azért terveztek?

Beszélgettünk már róla, és nagyon szeretnénk, ha lenne kistestvére Vilmosnak, de egyelőre ez a téma még nem aktuális.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását