2024. április 30. - Katalin, Kitti

"Csúnya" Chavez a legszexisebb férfiak között

Beszavazták a legszexisebb venezuelai férfiak közé Hugo Chavez elnököt, aki csúnyának tartja magát, a seregben pedig Goofynak becézték.
2007. november 9. péntek 12:45 - Hírextra

Goofy kutya, a Walt Disney rajzfilmfigura hatalmas orrú és nagy a szünet elülső fogai között. Így van ezzel Hugo Chavez venezuelai elnök is, de neki még egy termetes szemölcs is éktelenkedik a homlokán, enyhén lelógó ajkai pedig aránytalanul teltek.

Ennek ellenére Chavez az első öt legszexisebb venéz férfi egyike egy friss közvélemény-kutatás szerint. A felmérést ráadásul a pozitív elfogultsággal nemigen vádolható Fedecameras, a szocialista politikussal évekig ellenségeskedő kereskedelmi kamara rendelte meg. A kérdezőbiztosok 14 ezer 123 embert faggattak fogyasztási szokásaikról és ízlésükről.

A lakosság túlnyomó részét adó szegények körében rendkívül népszerű elnök arról is híres, hogy kétértelmű, időnként vulgáris megjegyzéseket tesz női rajongóinak és flörtöl velük a tévében, élő egyenes adásban.

A Chaveznél is szexisebbnek tartott férfiak között ott van Winston Vallenilla tévésztár is egy ellenzéki csatornától, amelyet nemrég bezáratott az elnök.

A venezuelaiak egyébként nagyon kényesek a külsejükre, ráncfelvarrás és mellplasztika hétköznapi dolognak számít náluk - utóbbi inkább csak a nők körében -, és a divatbemutatónál nincs népszerűbb műsorfajta a tévében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását