2024. április 19. - Emma

Ordenáré támadás

Ordenáré támadásnak, mocskolódásnak, politikai célú csúsztatásnak és hazugságságnak, zavarkeltésnek, illetve figyelemelterelésnek minősítettek az egri önkormányzat fideszes képviselői szerdán sajtótájékoztatón egy szocialista kiadványt.
2007. november 7. szerda 23:05 - Hírextra
A "Visszalépés" című, az egri postaládákban bedobott, az MSZP városi szervezete által jegyzett kiadvány politikai bizonytalanságként, szellemi mélypontként értékeli a jobboldali vezetés elmúlt egy évét. Ugyanakkor szélsőjobboldali szavazat vásárlással, a civil önrendelkezés elleni támadással és a helyi média kisajátításával vádolják a lokálpatrióta-fideszes városvezetést.

Milyen alapon kérnek bármit számon a városvezetésen azok, akik a korábbi időszakban pazarolták a település pénzét? - tette fel a kérdést a sajtótájékoztatón a kiadványt kommentálva Szeleczki János, Eger fideszes alpolgármestere.

Közlése szerint ugyanis a korábbi szocialista-szabaddemokrata önkormányzati vezetés által kötött szerződések módosítása révén 109 millió forint megtakarítást ért el a jelenlegi jobboldali vezetés. Ugyancsak a korábbi felére szorították le a városi utak felújítási költségeit.

Homa János fideszes képviselő szerint Nagy Imre, korábbi polgármester, aki a város országgyűlési képviselője és a szocialisták városi elnöke is egyben, képtelen elfogadni, hogy az egrieknek elegük lett a szocialista irányításból.

Egerben nyolcévi szocialista-szabaddemokrata városvezetés után választották polgármesterré az elmúlt évben a helyi lokálpatrióta egylet színeiben induló Habis Lászlót. A jelöltet a teljes jobboldal támogatta; a többi között a Fidesz, a KDNP, az MDF, a Vállalkozók Pártja és más jobboldali szervezetek is. Ezen pártok képviselői alkotják most az önkormányzati testület többségét.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását