2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Még megállítható az MSZP népszerűségvesztése

Szili Katalin szerint még megállítható a párt népszerűségvesztése, ha tükröt tartanak maguk elé és korrigálnak ott, ahol arra szükség van. Az Országgyűlés elnöke erről az RTL Klub reggeli híradójában beszélt hétfőn.
2007. november 5. hétfő 09:02 - Hírextra

Arra a kérdésre, hogy a kritikai észrevételeit elmondta-e a miniszterelnöknek is, Szili Katalin azt válaszolta: több fórumon tett erről jelzést. "Az egy másik kérdés, hogy ennek a végkimenetele milyen, illetőleg mi az, amiről egyáltalán tudunk kritikát mondani, vagy mi az, ami csak a nyilvánosság előtt kerül elénk is" - közölte a házelnök, hozzátéve: ezt a párton belül kell megoldaniuk.

Az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta: aggódik a baloldalért és szeretné, ha az MSZP megmaradna olyan meghatározó, erős kormányzó pártnak, mint amilyen például 1994-ben volt. Mint mondta, nemcsak hasznosnak, hanem elfogadottnak is kell lenni, mert csak így lehet végigvinni a változásokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását