2024. április 19. - Emma

Alonso már nem annyira kapós

Nem egészen így képzelte el a 2007-es esztendőt Fernando Alonso. A kétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta nem csak hogy elbukta a világbajnoki címet, és el kellett jönnie alig egy év után a McLarentől, a jelek szerint a kutyának sem kell. Legalábbis nem
2007. november 4. vasárnap 09:13 - Hírextra
Kevesen cserélnének mostanában Fernando Alonsóval. A spanyol Forma-1-es pilóta a parádésra sikeredett, világbajnoki címmel végződött 2005-ös és 2006-os év után idén mindent elveszített, amit lehetett, még a csapatát is, merthogy szakított a McLarennel.

Az elmúlt napokban olyan hangokat lehetett hallani, hogy a hispán versenyzőt tárt karokkal várja a Red Bull, ám ehhez képest Dieter Mateschitz, az osztrák istálló tulajdonosa hidegzuhannyal felérő nyilatkozatot tett Alonso szempontjából:

"Az emberek mindig mindenféléről beszélnek. A lényeg, hogy két olyan pilótánk van, akiknek betonbiztos a helye jövőre" - mondta az üzletember, vagyis esze ágában sincs leigazolni a háklis spanyolt. Ennek hátterében az is állhat egyébként, hogy a kétszeres világbajnok mindenképpen csak egyéves szerződést akar kötni, bárhová is megy.

Flavio Briatore, az Alonsót korábban alkalmazó Renault főnöke ugyanakkor elismerte, hogy tettek egy ajánlatot volt versenyzőjüknek, de szó sem lehet rövid távú megállapodásról, vagyis az álláspontok egyelőre távol állnak egymástól.(bulvársport.hu)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását