2024. április 25. - Márk

Honvéd-siker Angyalföldön

A Budapest Honvéd kétgólos győzelmet aratott a Vasas vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 13. fordulójának nyitómérkőzésén, így - egyelőre - a tabella élére ugrott.
2007. november 3. szombat 08:38 - Hírextra

A találkozó egyperces gyászszünettel kezdődött a hétfő hajnali tragikus kimenetelű ausztriai autóbusz-baleset három áldozatára emlékezve, akik az AC Milan-AS Roma mérkőzésről tartottak haza.

Soproni Liga, 13. forduló
Vasas-Budapest Honvéd 0-2 (0-0)

Illovszky Stadion, 3000 néző, v.: Iványi
gólszerző: Abraham (51.), Hercegfalvi (70.)
sárga lap: Pandur (45.), Kincses (65.)

Vasas:
Németh G. (Borszéki, 40.) - Balog (B. Tóth, 62.), Pandur, Kiss K. - Pavicevic, Tandari - Kincses, Németh N., Mundi, Piller (Rebryk, 68.) - Sowunmi

Budapest Honvéd:

Tóth I. - Schindler, Benjamin, Pomper, Tóth B. (Vincze Z., 38.) - Diego (Ivancsics, 77.), Genito, Bárányos, Berdó (Abass, 32.) - Hercegfalvi, Abraham

Az első félidőben egyértelműen a Vasas akarata érvényesült. Noha nagyon alacsony színvonalú volt a mérkőzés, az angyalföldiek így is több ízben vezetést szerezhettek volna, ha Tóth Iván nem véd bravúrosan. A Honvéd csak a játékrész utolsó tíz percében mutatott bajnoki címért küzdő csapathoz méltó játékot, de a kispestiek lehetőségei is kimaradtak.

A folytatásra egész más felfogásban játszó Honvéd futott ki, állandó nyomás alatt tartotta a Vasas kapuját és alig hat perc elteltével már vezetett is. A játék képe ezt követően sem változott, így a vendégek kétgólos győzelme jobb második félidei teljesítményüknek köszönhetően megérdemelt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását