2024. április 29. - Péter

Súlyosbították az ítéletet

A Fővárosi Ítélőtábla súlyosította a baracsi kettős emberölés ügyében hozott elsőfokú ítéletet szerdán: az anya legkorábban 30 év múlva bocsátható feltételes szabadlábra, fia büntetését 14 évre súlyosította a másodfokú bíróság.
2007. október 31. szerda 12:23 - Hírextra

Csikós Béláné és fia 2005 augusztusában olyan brutális kegyetlenséggel bántalmazott baracsi hétvégi házában egy idős házaspárt, hogy az áldozatok a kórházba szállítást követően életüket vesztették. A dunaújvárosi házaspártól készpénzt és bankkártyát raboltak, a segélykiáltásokra megjelenő, a szomszédban lakó hölgytől elvették két arany karperecét is, majd őt a fürdőszobába zárták.

Az első fokon eljáró Fejér Megyei Bíróság az anyát életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte, amelyből legkorábban 20 év múlva szabadulhatott volna. Az elkövetéskor még fiatalkorú fiú 11 év börtönt kapott.
Az ítélőtábla szerdán hozott jogerős ítéletében megállapította: a vádlottak a bűncselekményt nyereségvágyból követték el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását