2024. április 24. - György

Paris Hilton és a macskajaj

Másnaposan érkezett Moszkvába Paris Hilton egy egészen ifjú divattervező leányzó bemutatójára Hugh Hefner Playboy-matuzsálem Halloween partija után, s a szerdai moszkvai lapok rosszmájú jelentései szerint az orosz fővárosban csak "rátöltött".
2007. október 31. szerda 11:53 - Hírextra

Szegény Paris-nek magának kell megkeresni a betevő falatra valót, nyilván így került a Moszkvai Divathéten az alig 14 éves Kira Plasztinyina divatbemutatójára. Az ifjú művésznő édesapja meglehetősen jómódú, s egyes hírek szerint egymillió, mások szerint kétmillió dollárt fizetett a botrányairól híres örökösnőnek a látogatásért.

Paris Hilton jelenléte azért ért meg ennyit a papának, mert ő ma az egyik legjobb marketing-befektetés: az összeg csekélynek mondható ahhoz képest, amit az így kapott reklámért kellett volna fizetnie, hiszen a kislánya bemutatójáról készült fotók bejárták az egész világot.

A Moszkovszkij Komszomolec című bulvárlap szerint a szőke amerikai szépség olyan állapotban érkezett Moszkvába, hogy nagyon nehezére eshetett végigülni a divatbemutatót, amelyen ráadásul inkább a legifjabb korosztályoknak szóló holmikat láthatott. (Bár ez nem zavarta különösebben a moszkvai társasági elit képviselőit sem.)

Amint véget ért a manökenek vonulása, Paris a pódiumra lépett, szívélyesen gratulált a tervezőnek, majd elsietett átöltözni, hogy idejében odaérjen a Turandot étteremben Plasztinyin úr által rendezett díszvacsorára, amelyre ugyancsak a moszkvai társasági élet krémjét hívták meg.

Ott is iszogatott egy keveset az ünnepelt egészségére, majd ezt a tevékenységét hajnalig folytatta különböző moszkvai klubokban. Olyannyira, hogy a szerdára tervezett városnézést lemondta - jelentette a moszkvai bulvársajtó.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását