2022. augusztus 12. - Klára

Fidesz: szánalmas az MSZP kísérlete Szijjártó lejáratására

A Fidesz szánalmas és nevetséges lejáratási kísérletnek tartja a szocialisták keddi állításait, amelyekkel Szijjártó Pétert akarják besározni - mondta Németh Zoltán, az ellenzéki párt győri vezetője kedden Budapesten.
2007. október 30. kedd 16:46 - Hírextra

Győr fideszes alpolgármestere sajtótájékoztatóján bizottsági jegyzőkönyvekkel bizonyította, hogy az MSZP által kifogásolt két fideszes érintettségű vállalkozás pályázatát a győri önkormányzat gazdasági bizottságának két szocialista tagja mindkét alkalommal megszavazta, amikor a testület elé került az ügy, ugyanakkor a vállalkozásokkal kapcsolatban álló két fideszes politikus a szavazás előtt bejelentette érintettségét és tartózkodott a szavazástól.

Neupor Zsolt, az MSZP győri szervezetének elnöke kedden azt mondta: a győri önkormányzat gazdasági bizottsága, amelyet Szijjártó Péter vezet, súlyos milliókat ítélt meg fideszes politikusok és családtagjaik tulajdonában lévő cégeknek, és az eset bűncselekmény elkövetésének gyanúját is megalapozhatja.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását