2024. április 29. - Péter

Exkluzív interjú Gerendás Györgyel - HANGOSHÍR!

Csoportelsőként jutott a legjobb 16 közé az Eger a férfi vízilabda LEN Kupában, mivel vasárnap legyőzte a Savonát. Az Egerhez hasonlóan a Szeged is elsőként került a legjobb 16 közé: a csongrádi alakulat a Sibenik után a WPC Beograd együttesét is legyőzte
2007. október 29. hétfő 13:52 - Hírextra
Már a második napon bebiztosította továbbjutását a férfi vízilabda LEN-kupa L csoportjában a Brendon-UPC-ZF-Eger, német testvérvárosának, Esslingen csapatán aratott győzelemmel.
Meglepetés volt, hogy a vendégek kétnegyedet is döntetlenre hoztak a sokkal esélyesebb magyar együttes ellen. Biros betegség miatt nem vállalta a játékot, Szécsi jól védett, míg Varga II Zsolt a góllövésben jeleskedett.

LEN-kupa, 2. selejtezőkör, 2. nap, L csoport (Eger):

Brendon-UPC-ZF-Eger - Esslingen (német) 14-6 (3-3, 6-2, 5-1, 0-0)
gól: Varga II Zs. 3, Decker, Binder, Kis G., Kiss Cs., Feltham 2-2, Hegedűs

A Pont FM Rádió Sportpont műsorának az egriek edzője, Gerendás György mondta el a hétvége értékelését.

Pont FM: Hogy tekint vissza erre a hétvégére?

Örülök annak, hogy sikerült elsőként bejutni. Ez fontos volt nekünk abban a tekintetben, hogy a különböző csoportoknak a második helyezettjeit fogjuk megkapni a nyolcba jutásért. Ez nem mindegy, ezért kellett, hogy elsőként jussunk be, ráadásul az utóbbi hetek meccsein sem játszott a csapat igazán jól.

Pont FM: Mi volt a legnagyobb tanúsága ennek a három napnak és a három mérkőzésnek?

Az első két meccsről nincs is mit mondani. Két viszonylag gyenge csapattal játszottunk, és nem is igazán értékelhető. A harmadik meccsnek az a tanúsága, hogy egy nagyon erőszakos, nagyon agresszív csapat ellen is, ha fegyelmezettek vagyunk, akkor megnyerhetjük a mérkőzéseket. Szegeden is mikor kikaptunk, láttam a fiúkon, hogy nagyon szeretnék azt a mérkőzést megnyerni, de most azt láttam, hogy meg is akarják nyerni. A két szó között nagyon nagy különbség van, a tartalmában, jelentésében is. Ha fiúk úgy akarják, sokkal nagyobb ellenállást kell kifejteni az ellenfeleknek, ha ezt az Egert meg akarják verni.
Forrás: Pont FM 88.1 Rádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását