2024. április 26. - Ervin

Horváth Ágnes "nagy marha"

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) főtitkára szombaton határozottan cáfolta az egészségügyi miniszter pénteki kijelentését, miszerint "a kamara a Fidesz orvostagozatává vált."
2007. október 27. szombat 20:25 - Hírextra
Gyenes Géza "nagy marhaságnak" nevezte Horváth Ágnes pénteki kijelentését. A főtitkár hangsúlyozta: a MOK-nak nincs szüksége egy politikai párt segítségéhez ahhoz, hogy elkészítse saját egészségügyi átalakításokkal kapcsolatos törvénytervezetét. Azt ugyanakkor Gyenes is elismerte, hogy a MOK és a Fidesz kiindulópontja azonos, miszerint a kormánnyal ellentétben ők nem üzleti alapú biztosítókban gondolkodnak az egészségügyi átalakítás kapcsán

Horváth Ágnes pénteken azt mondta, hogy a MOK és a Fidesz reform koncepciója azonos, és ez arra utal, hogy a kamara a Fidesz szervezetévé vált. A miniszter szerint a szerdai parlamenti vitanapon a Fidesz által ismertetett egészségügyi reformmal kapcsolatos elképzelések megegyeznek azzal, mint amit egy nappal később a MOK bemutatott.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2007. november 2. 19:32
Ozmium véleményével egyetértek.
A magyar egészségügy velejéig romlott, korrupt, az átalakítások halaszthatatlanok, a legutolsó pillanatban vagyunk.
Bizonyos orvosok óriási szembenállását megértem, hiszen jól bejáratott korrupt rendszereket működtettek az adófizetők pénzéből, s most kiváltságaikat féltik.
Horváth Ágnesnek drukkolok a reformok sikeréért, mert ez Magyarország elsőrendű érdeke.
Ozmium
2007. november 2. 08:12
Ez a történet ott kezdődött mikor kiderült, hogy a fél Kárpát medence az OEP által támogatott gyógyszert zabálta.
Mikor bebizonyosodott, hogy minden hatodik ágyon biztosítás nélkülieket (hazai és határon túlikat) gyógyítanak. Mikor fény derült a túlszámlázásokra az OEP felé. Mikor bebizonyosodott, hogy több orvos, a biztosítási szolgáltatást sajátjaként kezeli. Mikor elismerték, hogy a gyógyszergyártók bizony-bizony érdekelté teszik az orvosokat, elpattant a hályog.
Az orvos társadalom egy része személyes sértésnek vette, a számonkérést és vannak olyanok, akik politikai haszonszerzésre használják fel a megszorításokat.
A vizitdíj ügyének felturbósítása a betegek személyes érintettsége miatt, becstelen játék.
A célja, hogy az egyes orvosok a szerzett, vagy vélt jogainak fenntartása, extra jövedelmük, befolyásuk biztosítása.
Nem kéne ez egészségügyi intézményeket pártházzá alakítani.

Tisztelt Nomad az általam, leirt minden mondat elé léci a „tisztelet a kivételnek” megjegyzést –gondolatban- beszúrni.
Ami a marházást, röfikézést illeti. Tudom meggyőzni, nem tudlak, viszont megsérteni nem akarlak. Ez a tanyasi terminátorok világa, méltatlan hozzád.
nomad
2007. november 1. 14:29
A vizitdíj szerintetek jó? családomban van 3 orvos mindegyiknek sokkal szarabb lett Horváth Ágika óta. Erről beszéljetek, ne arról, hogy az Orvosi Kamara mit mond.- Ők orvosok, gyakran túlóráznak azért, hogy nekünk jó legyen. A kormány meg szopat minket a vizitdíjjal és a kórházi napidíjjal, amiket ez a röfike (oké, legyen nagy marha) "nő" akar lenyomni a torkunkon..
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását