2024. május 17. - Paszkál

Két halott, három sérült

Egy gyermek és egy felnőtt meghalt, hárman pedig megsérültek Zalalövőtől néhány kilométerre, a 86-os főúton csütörtök este történt balesetben - közölte az MTI-vel a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
2007. október 26. péntek 09:24 - Hírextra

Csizmazia Péter tájékoztatása szerint egy osztrák rendszámú egyterű ütközött össze egy kamionnal a 86-os főút Zala megyei szakaszán, a 20 óra után történt balesetben.

A személyautót vezető 37 éves férfi és egy vele utazó kétéves kisfiú a helyszínen életét vesztette. A kocsiban ülő 35 éves feleséget súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, öt és kétéves kislányuk nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A sérülteket a tűzoltók segítségével tudták kiszabadítani a roncsokból.

A szóvivő a részletekről elmondta: Zalalövő felé haladt az egyterű vezetője, amikor egy előtte haladó litván rendszámú kamionnal együtt előzni kezdtek egy horvát kamiont. Időközben szemből egy harmadik teherjármű jött, amely elől a litván kamionos még vissza tudott térni a sávjába, az osztrák autó azonban összeütközött vele.

A 86-os főút érintett zalai szakaszát a mentés és a helyszínelés idejére lezárták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását