2024. április 26. - Ervin

Dávid Ibolya levele Takács Alberthez

Az MDF elnöke levelet írt az igazságügyi és rendészeti miniszternek, amelyben azt kérte, a lehető leghamarabb kezdeményezzen átfogó, független szakmai vizsgálatot "a fővárosi parkoló-botrány" ügyében.
2007. október 26. péntek 10:43 - Hírextra

Tekintettel arra, hogy a parlament egyelőre képtelennek bizonyult a parkoló-botrány érdemi kezelésére, most a pártok felett álló Antikorrupciós Koordinációs Testületen a sor, hogy alapos, szakszerű és elfogulatlan vizsgálattal mindenki számára megnyugtató módon tisztázza az ügyet - írta Dávid Ibolya az MTI-hez pénzeken eljuttatott levélben a testület elnöki tisztét is betöltő Takács Albertnek.

Az ellenzéki párt elnöke emlékeztetett arra, hogy egy gazdasági hetilap több mint fél éve hozta nyilvánosságra a hét budapesti kerületet érintő, "mindeddig kivizsgálatlan, azonban felettébb gyanús politikai szálakkal átszőtt fővárosi parkolási botrány ügyét".

Dávid Ibolya azt is kifejtette Takács Albertnek, hogy az MDF már a tavaszi parlamenti ülésszak végén leadta a vizsgálóbizottság létrehozásához szükséges számú aláírást, az MSZP és a Fidesz azonban hosszú időre elodázta az érdemi vizsgálatok megindulását, mivel az Alkotmánybíróság elé utalta a vizsgálóbizottság felállításának kérdését.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását