2024. március 3. - Kornélia

A fürdőszobában verték meg

Három férfi támadott meg az egyik székesfehérvári panzió fürdőszobájában egy vendéget, az elkövetőket előzetes letartóztatásba helyezték - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.
2007. október 25. csütörtök 14:23 - Hírextra
Az eset még a múlt hétvégén történt. A megtámadott árpádhalmi férfi kora reggel éppen a nyakkendőjét kötötte, amikor rárontottak - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfi az első ütéstől a földre esett, támadói pedig - akik közül kettőt ismerősnek vélt, mivel előző nap konfliktusa volt velük - ütötték, rugdosták. Hiába mondta, hogy nincs pénze, átkutatták a zsebeit. A bántalmazások következtében súlyos sérülést szenvedett: eltörött az orrcsontja - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

Tájékoztatása szerint kiderült: a rablási kísérlet egyik résztvevője ugyanabban a panzióban lakott, ahol a megtámadott, s gyanúsan gyorsan távozott a szállásról. Őt még aznap elfogták, s a további adatgyűjtés eredményeként két társát is kézre kerítették.

A kihallgatás során ellentmondásokba keveredtek, ezért a tények és a szerepek tisztázása, valamint az összebeszélés és a sértetti tanú megfélemlítésének kizárása végett a bíróság mindhármukat előzetes letartóztatásba helyezte.

Ellenük csoportosan elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását