2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Rekordot állított be az Arsenal

Az Arsenal kedd esti Slavia Praha elleni 7-0-ás sikerével beállította a labdarúgó Bajnokok Ligája történetének legnagyobb gólarányú győzelmét. "Egyszerűen minden sikerült, megszereztük a három pontot és szépen játszottunk, ennél többre nincs szükség" - ny
2007. október 24. szerda 11:53 - Hírextra

Ezt megelőzően a Juventus tartotta egyedül a csúcsot, az olasz gárda 2003-ben az Olimpiakoszt győzte le ugyanilyen arányban.

Az Arsenal egyik legjobbja ezúttal is a mindössze 20 esztendős Francesc Fabregas volt, aki két góllal vette ki a részét a kiütéses sikerből: a spanyol válogatott védekező középpályása fantasztikusan teljesít ebben a szezonban, hiszen a Premier League-ben négyszer volt eredményes, a BL-góllövőlistáját pedig holtversenyben vezeti három találattal. A másik duplázó a 18 éves Theo Walcott, ráadásul az angol labdarúgás egyik legnagyobb reménysége először volt kezdő a legrangosabb európai kupasorozatban.

Az Arsenal - amely a következő fordulóban újfent a Slaviával találkozik, és már ekkor bejuthat a legjobb 16 közé - így továbbra is őrzi veretlenségét a 2007/08-as idényben.

Forrás: MT
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását