2024. május 19. - Ivó, Milán

Mintegy félezerszer riasztották eddig a tűzoltókat

Mintegy félezerszer riasztották a tűzoltókat a hosszú hétvégén, kilenc alkalommal halálesethez kellett kivolniuk - mondta az MTI-nek a katasztrófavédelem szóvivője kedden kora délután.
2007. október 23. kedd 16:33 - Hírextra

Dobson Tibor hozzátette: a kilenc haláleset közül hat közlekedési baleset során történt, míg egy ember tűz miatt vesztette életét. További két ember holttestét árokból emelték ki a tűzoltók kedden. Az egyik eset Tahitótfalunál történt, ahol egy idős nő tetemére bukkantak egy vizesárokban. Miskolcnál egy idős férfi holttestét emelték ki a Szinva patak medréből.

A tűzeset szintén kedden történt. A hajnali órákban egy sátoraljaújhelyi sorház egyik lakásában tűz ütött ki, a helyszínen egy középkorú férfi vesztette életét füstmérgezésben.

Dobson Tibor ismertetése szerint a hosszú hétvégén eddig beérkezett mintegy félezer riasztásnak hozzávetőleg a fele közlekedési baleset és enyhébb viharkárok okozta műszaki mentés volt, míg a másik fele tűzeset. Mint mondta, ez a szám átlagosnak nevezhető. Szombattól kedd kora délutánig hatvanketten sérültek meg, közülük hatan tűzeset során, míg 56-an balesetben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását