2024. április 28. - Valéria

A Fidesz elvárja a biztonságot

A Fidesz azt várja a rendőrségtől, hogy tegyen meg mindent a párt október 23-i ünnepi megemlékezésének biztonsága érdekében - közölte Szijjártó Péter szóvivő keddi sajtótájékoztatóján.
2007. október 23. kedd 12:46 - Hírextra

Emlékeztetett arra, hogy a rendőri vezetők kedd délelőtti sajtótájékoztatóján elhangzott: egy létszámát tekintve nem túl nagy, radikális, szélsőséges csoport az ünnep megzavarásra készül, és ebből szempontból külön kiemelték a Fidesz Astoriánál tartandó nagygyűlését is.

Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója emiatt telefonon beszélt Bencze József országos rendőrfőkapitánnyal, és kérte, a rendőrség tegyen meg mindent, hogy a Fidesz rendezvényén az emberek nyugodtan élhessenek az alkotmányban foglalt jogaikkal.

Szijjártó Péter ugyanakkor úgy fogalmazott: "ha a rendőrség ezt a magatartását folytatja, hogy bár remekül tartanak sajtótájékoztatókat, de annál kevesebb energiát fordítanak az általuk felfestett veszély megelőzésére, akkor azt kell mondani, hogy a rendőrség nem a békés emberek, hanem a rendbontók oldalára áll".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2007. október 23. 13:15
Ehhez kell olyan vastag bőr,mint amilyen ennek a szép fiúnak van. Csürhéjüket rászabadították tegnap a rendőrökre,lehazaárulóztatták őket. Ma meg bizonságot követelnek. Orbán és bandája egy kalandor ,felelőtlen társaság.Gondolkodtam mit írjak. Aztán arra a kevés kivételre gondolva nem alkalmaztam durvább kifejezést.Pl csürhe
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását