2023. március 28. - Gedeon, Johanna

Csata a Nagymező utcánál

Összecsaptak a rendőrök a tüntetőkkel a Nagymező utcánál, könnygázgránátot vetettek be a demonstrálók ellen, akik viszont molotov koktélt dobtak az ugyancsak ott lévő vízágyúra. A tüntetők ezt megelőzően mintegy kétezren vonultak a Szabadság térről az Ope
2007. október 22. hétfő 20:10 - HírextraAz árpádsávos és nemzetiszínű zászlókat lobogtatók többsége arcát kendővel és sállal eltakarta, miközben sörös üvegekkel dobálták útközben az autókat, illetve a házak falait.
A tömeg hosszasan skandálta, hogy "Fegyverbe", miközben arra biztatták az őket ablakból néző embereket, hogy csatlakozzanak a menethez.

A vonuló tömegben sok fiatal van jelen, akik kezükben sörös és más italos palackokat tartanak. A rendőrség a vonulás kezdeténél nem fékezte meg az embereket, így azok a Bajcsy-Zsilinszky út forgalmát megbénítva haladtak végig az Andrássy út irányába. Több arcát eltakaró fiatal provokálta az újságírókat azzal az indokkal, hogy ők nemkívánatos személyek.Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását