2024. május 5. - Györgyi

Cecilia Sarkozy a válásról

Cecilia Sarkozy egy pénteken megjelent interjúban azt mondta, hogy ő és férje, Nicolas Sarközy francia elnök mindent megpróbáltak a válás elkerülése érdekében, de már nem tudtak tovább együtt élni.
2007. október 19. péntek 10:52 - Hírextra
Az elnök exneje elismerte, hogy két éve beleszeretett egy másik férfiba, és elhagyta férjét, de visszatért hozzá, hogy újrakezdjék.

Cecilia Sarkozyt ritkán látták férje oldalán, mióta az májusban hivatalba lépett. Az asszony távol akart maradni a nyilvánosságtól, mint mondta: jobban szeret az árnyékban maradni, a nyugalmat kedveli.

"Ami velem történt, emberek millióival megesett már: egyszercsak nincs helyed a házasságban, nem működik tovább" - fogalmazott Cecilia a l'Est Rapublican című lapnak adott interjújában, egy nappal azután, hogy az Elysée-palota hivatalosan bejelentette az elnöki pár válását.

Cecilia húsz éven keresztül a közszereplő Nicolas Sarkozy oldalán volt, de, mint mondta, az elnökfeleség szerepét nem neki találták ki. Egy éven át próbálkozott a szereppel, végül feladta.

Sarkozyeknek egy közös gyermekük született, Louis, aki 11 éves. Korábbi házasságaikból mindkettőjüknek két-két másik gyermekük van.

A franciák majdnem 80 százaléka úgy gondolja, hogy az elnöki válásnak kevés politikai jelentősége van, mindössze 18 százalék vélekedik ellenkezőképpen. A felmérésben megkérdezettek 92 százaléka úgy nyilatkozott, hogy a válás nem változtatja meg véleményüket Nicolas Sarkozyről.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását