2024. május 3. - Tímea, Irma

Benik lehet a sztár

Péntektől vasárnapig rendezik meg az I. Nyírád-ralit, az országos bajnokság hetedik, utolsó előtti futamát, amelyen eldőlhet, hogy Benik Balázs megvédi címét, vagy pedig Turi Tamás egy jó eredménnyel az utolsó futamig nyílttá teszi az aranyérem sorsát.
2007. október 18. csütörtök 11:33 - Hírextra

Pénteken 14 órától a Nyírád Motorsport Centrumban bonyolítják le a látványos, szinkronpályás prológot, amely nem számít be az összetett versenybe.

Szombaton 9:46 órától Vígántpetend mellett kezdődik meg a száguldás és ezen a napon még további három gyorsasági szakaszt bonyolítanak le, vasárnap (rajt: 13:43 ó) pedig további négy mért szakasszal fejeződik be a verseny, amelyeknek 91,6 km az össztávja.

"Egy teljesen új helyszínnel kell megismerkednünk. Lelkiismeretesen felkészültünk és a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni. Jósolgatni semmiképpen sem szeretnék, technikai sportról lévén szó, minden megtörténhet" - mondta az MTI-nek Benik Balázs, aki négy futamgyőzelemmel vezeti a pontversenyt.

"Továbbra is küzdünk a bajnoki címért, hiszen Balázsnak is megállhat az autója, ő is hibázhat. Mind a két versenyen nyernünk kellene ahhoz, hogy újra megszerezzük a bajnoki címet" - nyilatkozta a rivális Turi Tamás.

A rali ob élcsportja hat futam után:
------------------------------------
1. Benik Balázs, Varga István (Ford Focus RS WRC) 120 pont
2. Turi Tamás, Tóth Imre (Skoda Fabia WRC) 104
3. ifj. Érdi Tibor, Lukács József (Toyota Corolla WRC/Skoda Octavia WRC) 66
Az ob utolsó futamát, a Zemplén-ralit, november 16. és 18. között rendezik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását