2024. április 28. - Valéria

Tévésztár kontra állatvédők

Könnyes dráma bontakozott ki az amerikai DeGeneres show szerdán sugárzott adásában: ugyanis kiderült, hogy a tévés műsorvezető által adoptált kutyát a hét végén visszavette az örökbeadó állatvédő egyesület, mert szerintük a show háziasszonyának nem volt h
2007. október 17. szerda 14:53 - Hírextra

Elle DeGenere sűrű szipogások közepette könyörgött a Mutts and Moms állatvédő szervezet illetékeseihez, hogy adják vissza fodrásza családjának a négyhónapos Iggyt, mert majd megszakad utána a család két kislányának szíve.

Az állatvédők azonban hajthatatlanok maradtak: az örökbefogadási szerződésre hivatkozva közölték, hogy egy passzus kizárta a tovább ajándékozás lehetőségét, és az egyesület szabályzata szerint az állatok védelmében egyébként sem engedik védenceiket olyan családba, ahol 14 éven aluli gyermek van.

DeGeneres arra hivatkozott, hogy bár beíratta a kiskutyát egy macskához szoktató tanfolyamra, állatai nem fértek össze, ezért kellett megválnia a kis terriertől, fodrásza családjánál pedig nem találhatott volna melegebb otthont számára.

A tévés személyiség publicistája megerősítette, hogy a szerződést, bár az ő neve is szerepel rajta, maga DeGeneres nem írta alá (holott korábban ezt állította), azt csak a műsorvezető élettársa, Portia de Rossi színésznő illette kézjegyével. A szóvivő azonban elismerte, hogy főnöke mindenképpen hibázott, mikor nem tanulmányozta a megállapodást.

Az állatvédők - akik a műsor után súlyos, köztük több életveszélyes fenyegetést kaptak - kitartanak amellett, hogy DeGeneres egyszerűen szívtelen, nem is szerette a kutyát és az állat örökbefogadásásával csupán jó színben akarata feltüntetni magát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását