2023. június 1. - Tünde

Molnár veszített, kórházak nyertek

Jogerősen pert vesztett a fővárosi önkormányzattal és az István kórházzal szemben Molnár Lajos, aki azért indított pert, mivel szerinte jogszerűtlenül menesztették az István kórházból, amelynek főigazgatója volt - közölte Szolnoki Andrea, a fővárosi önkor
2007. október 16. kedd 17:20 - Hírextra
A bíróságtól most értesültek az ítéletről. Ez tartalmazza azt is, hogy Molnár Lajosnak 15 napon belül 500 ezer forintot az István kórháznak, 350 ezer forintot pedig a fővárosi önkormányzatnak kell megfizetnie - mondta.

A szabaddemokrata politikus tájékoztatása szerint a volt főigazgató az első fokon megnyerte az általa indított pert. A jogerős ítélet szerint azonban pervesztes lett. A bíróság egyébként még szeptember közepén döntött ez ügyben, az írásos végzés csak most jutott el a fővárosi önkormányzathoz - tette hozzá.

Szolnoki Andrea elmondta azt is, hogy az egészségügyi bizottság következő ülésén foglalkoznak a János kórházban történt lift meghibásodásokkal. A napokban a kórház 31 liftjéből 9 meghibásodott. A hibák okának tisztázására a fővárosi főjegyző vizsgálatot rendelt el - jegyezte meg Szolnoki Andrea. Hozzátette e vizsgálat ismeretében dől el, hogy az egészségügyi bizottság indít-e fegyelmi eljárást az ügyben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását