2024. május 18. - Erik, Alexandra

Maraton veteránokkal

Idén is indul öregfiú csapat a Bécs-Budapest Szupermaratonon. A korosztályában utóbbi nyolc évben győztes gyermelyi gárda átlagéletkora 60 év felett van, a legidősebb futójuk 80 éves. A verseny pénteken startol, jövő hét keddig tart, az indulók összesen 3
2007. október 16. kedd 15:25 - Hírextra
Október 19. és 23. között tizennyolcadik alkalommal rendezik meg a Bécs és Budapest közötti 320 km-es szupermaratonit. A verseny Bécsből indul és 5 nappal később a budapesti Városligetben ér véget. A futásra idén kilenc országból 53 egyéni versenyző és 152 csapat nevezett. A legmagasabb átlagéletkorú csapat idén is a Gyermely Zrt. együttese lesz, a gárda változó összeállításban ugyan, de az elmúlt nyolc évben mindig megnyerte kategóriáját.

A csapat átlagéletkora idén is 60 év felett van, a legidősebb csapattag ebben az évben Ötvös Ferenc 80 éves nyugdíjas szobafestő, aki a napokban a Budapest Maratonon döntötte meg a 80 év felettiek eddigi maratoni csúcsát.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását