2022. szeptember 28. - Vencel

Kulcstartós hitelkártya

Kulcstartóba épített hitelkártyát hozott forgalomba a Visa International az Egyesült Államokban - a szokatlan fizetőeszközt kisebb vásárlások lebonyolítására szolgál.
2007. október 15. hétfő 08:15 - Hírextra

A Micro Tag elnevezésű eszközt a slusszkulcsra, vagy a lakáskulcsra ajánlatos ráerősíteni, így kis hitelkártya mindig kéznél lesz - olvasható a Membrana című orosz hírportálon.

Az új rendszer 25 dollár (4392 forint) alatti egyszeri kifizetés lebonyolítására hivatott: az összeg elég egy ebédre valamely gyorsétteremben, tankolásra, vagy esetleg jegyvásárlásra.

A "kulcstartó" ily módon a hagyományos bank- és hitelkártyák kiegészítéseként szolgál, viszont számtalan előnyt kínál, hiszen tulajdonosának nem kell minden apró-cseprő vásárlás miatt elővenni pénztárcáját, nem kell bajlódnia a PIN-kóddal, vagy odaadnia bakkártyáját a pénztárosnak. A vásárláshoz elég a kulcstartóval megközelíteni a pénztárgép speciális, érintésmentes leolvasóját.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását