2024. április 27. - Zita

Terhes nőt erőszakoltak meg Pápán

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki csütörtökre virradó éjszaka egy öt hónapos terhes nőt erőszakolt meg Pápán az egyik parkban. A nőt a buszpályaudvaron ismerte meg és előbb a lakására csalta, majd mikor viselkedése miatt a nő elment onnan, a gyanú sze
2007. október 11. csütörtök 20:13 - Hírextra
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az 54 éves férfi a pápai buszpályaudvaron ismerkedett meg a 36 éves nővel. A nő alkalmi munkák után járva rendszeresen utazik élettársával a Dunántúlon. Ez alkalommal egy vasúti átszállás közben, Celldömölkön szem elől vesztették egymást, ezért a nő visszament Pápára, hogy ott várja be élettársát. A helyi férfi szállást ajánlott fel a nőnek, aki elfogadta az ajánlatot. A férfi a lakásban és már út közben is megpróbált közeledni a nőhöz, aki tiltakozott és követelte, hogy a férfi vigye vissza a buszpályaudvarra. Ő azonban ehelyett egy parkba vitte, ahol megerőszakolta. A nő értesítette a rendőröket, akik a kórházba vitték. Az orvosi látlelet szerint az amúgy öt hónapos terhes nőt valóban megerőszakolták. A férfit egy órán belül elfogták a rendőrök. Ő nem tagadta a közösülés tényét, de azt mondta, hogy a nő beleegyezésével történt.

A rendőrök őrizetbe vették a nemi erőszak miatt már többször is elítélt férfit és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását