2024. április 23. - Béla

Tetten érték a garázsfosztogatókat

Garázsokat fosztogató testvérpárt értek tetten a rendőrök vasárnap hajnalban Dunaújvárosban - értesült a HavariaPress. A gyanú szerint a két fivér az éjszaka folyamán már több bűncselekményt is elkövetett, a náluk tartott házkutatás alkalmával számos gyan
2008. március 4. kedd 07:46 - Hírextra

A fivérek egyelőre mindent tagadnak, annak ellenére is, hogy autójukból több feszítővas és más betörőszerszám került elő. Az idősebbik testvér egyébként már jól ismert a hatóságok előtt, vele szemben jelenleg is két büntetőeljárás van folyamatban az illetékes ügyészségen.

 A Fejér megyei város bűnügyi portyaszolgálatot ellátó rendőrei vasárnap hajnalban egy gyanús párra figyeltek föl az egyik helyi garázssoron. Miután megállították a dunaújvárosi fivérek autóját és kérdezgetni kezdték őket, azok ellentmondásba keveredtek ottlétük célját illetően.

Miután pedig a kocsijukból több feszítővas és betörésre alkalmas eszköz került elő, mindkét férfit előállították. Kiderült, hogy a kérdéses garázssoron négy garázsba is megpróbáltak behatolni az éjjel. Egy tárolóba be is jutottak, s a másik háromról is levették már a lakatot, de bent még nem jártak. A rendőrök azt gyanítják, hogy a bűncselekményeket a fivérek követhették el, sőt feltehetőleg egyet már fordultak is a lopott holmival - hiszen a feltört garázsból eltűnt tárgyak egy, a házuknál lévő sufniból kerültek elő.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását