2024. április 14. - Tibor

Sztárok fociznak diákokkal

Az egyik budapesti bevásárlóközpont tetején fociznak szombaton futballrajongó közismert emberek és iskolások. Harmadik alkalommal rendezte meg a több ezer iskolást megmozgató, roadshow-jellegű focikupáját az Electronic Art.
2007. október 11. csütörtök 13:21 - Hírextra

A bajnokságra 11 és 18 év közötti felsőtagozatosok és középiskolások jelentkezhettek, akik 4 korcsoportban mérték össze ügyességüket. A szeptemberben kezdődött küzdelem döntőbe jutásáért Kecskeméten, Debrecenben, Győrben, Szombathelyen és Szegeden küzdöttek meg a fiatalok. Minden helyszínről a korcsoportonkénti legjobb három jutott tovább.

A szombati focikupán több száz iskolás vesz részt, akik nyolc percet játszanak a pályán és nyolcat egy számítógépes futballjátékkal. Hasonló feladata lesz Szebeni Istvánnak, Farkasházy Tivadarnak, Csordás Tibinek, Ganxsta Zoleenak, Gianni Annoninak, Németh Lajosnak, Rickynek, és Beleznay Endrének is, akik két csapatot alkotva küzdenek majd egymással a pályán és a számítógép monitorja előtt.

A focirajongók délelőtt 11 órára mehetnek szurkolni kedvenceiknek a budapesti Árkád Üzletházba.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását