2024. május 6. - Ivett, Frida

Paul McCartney lassan elválik

Egy bírósági meghallgatással folytatódik csütörtökön Paul McCarney és Heather Mills válási pere. Brit lapok értesülései szerint a párnak sikerült megegyeznie, és néhány héten belül pontot is tehetnek kapcsolatukra. Mills állítólag csaknem 18 milliárd fori
2007. október 11. csütörtök 13:31 - Hírextra
A 65 éves McCartney és a 34 éves Mills meghallgatása helyi idő szerint fél tízkor lesz egy londoni bíróságon. Azt nem lehet tudni, hogy mindketten megjelennek-e a testület előtt.

A The Sun című bulvárlap névtelen forrásra hivatkozva azt állította csütörtöki számában, hogy a párnak sikerült megegyeznie a válás feltételeiről, és annak értelmében Mills ötvenmillió fontot (18 milliárd forint) kap a volt Betles-tag vagyonából. Az egyezség véglegesítéséről szóló tárgyalások több hétig is eltarthatnak.

A megegyezéssel az újság információ szerint hároméves lányukat akarják megvóvni egy hosszabb válási pertől. A brit törvények értelmében a válási meghallgatásokat a közvélemény teljes kizárásával tartják, viszont egy fellebbviteli bíróság előtt zajló per már a nyilvánosság előtt zajlana.

A pár négy évig élt házasságban, majd 2006 májusában jelentették be, hogy megromlott a kapcsolatuk. Mills egy nyilatkozatában a média túlzott érdeklődését is okolta a kapcsolatuk felbomlásáért. Az egykori modell Tavaly októberben azt állította, hogy Paul McCartney kábítószert használt és részegen legalább négy alkalommal fizikai erőszakot alkalmazott ellene még terhessége alatt is. Az egykori modell egy tizenhárom oldalas dokumentumban nyújtotta be sérelmeit a válási okiratokkal együtt.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását