2024. május 8. - Mihály

Útlezárások, megbénuló főváros

Budatétényben folytatódik szerdán a fővárosi útfelújítási program. A XXII. kerületi Jókai utca kap új aszfaltszőnyeget a Nagytétényi út és a Bajcsy-Zsilinszky utca között. Útlezárásokra és sebességkorlátozásra október 20-ig kell számítania az autósoknak
2007. október 10. szerda 08:49 - Hírextra
A több mint 47 millió forintos felújítás alatt a buszmegállókat is átépítik - tájékoztatta közleményében a Független Hírügynökséget a Főpolgármesteri Hivatal.

Szerdán a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. munkagépei Budapest több pontján javítják a burkolatot. Délelőtt a III. kerületi Bécsi, Jablonka és Szépvölgyi úton és a Czetz János utcában, valamint a XIII. kerületi Cimbora utcában lesznek munkák. Zuglóban az Erzsébet királyné útján, a Fogarasi és a Stefánia úton, valamint a Szugló és az Öv utcában kell forgalomkorlátozásra számítani, egészen délután 3 óráig.

Szerdán estétől csütörtök reggelig pedig Óbudán, a Flórián téren és a XII. kerületi Alsó Svábhegyi úton, a Fodor utcában és a Goldmark Károly utcában lassítják munkagépek a fogalmat - erről az FKF Zrt. tájékoztatta közleményében a Független Hírügynökséget.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását