2024. május 15. - Zsófia, Szonja

NBA: bezsákolják Európát?

Akár európai színhelyen is rendezhetnek alapszakasz-mérkőzést az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), és David Stern, az NBA első számú vezetője azt sem tartja kizártnak, hogy a ligához európai csapatok is csatlakozhatnak majd.
2007. október 10. szerda 12:30 - Hírextra
"Játszottunk már Isztambulban, Rómában és most Londonban. Mindenhol nagy volt a siker" - jegyezte meg Stern abból az alkalomból, hogy a Boston Celtics és a Minnesota Timberwolves szerdán az angol fővárosban, az O2 Arénában csap össze.

Hozzátette: a 2012-es londoni olimpia még tovább lendíthet a sportág népszerűségén, és azt követően akár európai csapat is lehet tagja az NBA-nek. Mindenesetre Ken Livingstone, London főpolgármestere támogatja az ötletet, hogy a metropolisz egy klubbal csatlakozzon a tengerentúli ligához.

London ezekben a hetekben az észak-amerikai sportok egyik kedvelt helyszíne: szeptember végén a jégkorongozók (NHL) meccseltek itt, jelenleg az NBA kosarasai, október végén pedig az amerikaifutballisták (NFL) játszanak az angol fővárosban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását