2024. május 4. - Mónika, Flórián

30 év fegyház egy fánkért

Harminc év börtön fenyeget egy fánktolvajt az Egyesült Államokban. Az illető, bizonyos Scott Masters a vád szerint a melegítőfelsője alá dugott egy fánkot egy boltban a Minnesota állambeli Farmingtonban.
2007. október 10. szerda 09:38 - Hírextra

Önmagában ezért még nem fenyegetné súlyos börtönbüntetés, viszont a vádirat szerint a férfi menekülés közben fellökött egy eladót, aki megpróbálta útját állni. A 41 éves vádlott ezzel egy egyszerű bolti lopás során megvalósította a rablás tényállását, e bűntett büntetési tétele pedig 15 évig terjedő szabadságvesztés. Miután azonban a vádlott büntetett előéletű, a minnesotai törvények értelmében az ügyész a perben kétszeres büntetés - vagyis 30 év szabadságvesztés - kiszabását is kérheti - írta az Ananova hírportál.

Scott Masters beismerte a fánklopás vétségét, tagadta viszont, hogy tettleg bántalmazta volna az eladót. "Soha nem löknék fel egy nőt egy fánk miatt" - állította. Az ügy pikantériája, hogy Masters még jól sem lakhatott: még menekülés közben elhajította a rablott fánkot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását