2024. április 28. - Valéria

Saját gyermekei előtt árult drogot

Két kiskorú gyermeke szeme láttára árult drogot már huzamosabb ideje egy budapesti nő. Az asszony ugyanis saját lakását használta elosztóhelynek, így a kicsik minden esetben végignézhették az illegális üzletet.
2007. október 8. hétfő 21:02 - Hírextra
A rendőrök egy bejelentésnek köszönhetően tudták meg, hogy egy nyolcadik kerületi, Népszínház utcai lakás gyakorlatilag kábítószer-elosztó helyként üzemel. Kiderült, hogy az ott élő nő már huzamosabb ideje a drogot ott osztotta szét a vevőknek. Együtt élt vele két kiskorú gyereke is, ők minden esetben végignézték az ügyleteket. A nőnek két társa is volt, akiknek szintén a drog elosztása volt a feladatuk.

A nyomozók még múlt csütörtökön csaptak le a helyre, a történteket azonban csak hétfőn hozták nyilvánosságra. A házkutatás közben a kábítószer-kereső kutya a lakásban több injekciós tűt talált, illetve kábítószer gyanús anyagokat, ezeket még vizsgálják. A nyomozók lefoglaltak ezen kívül mobiltelefonokat és nagy mennyiségű készpénzt is.

A három elosztót a rendőrök őrizetbe vették, közben az anyától két gyermekét elvették - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását