2024. április 20. - Tivadar

Indiana Jones-tól lopott?

Tagadja az ellene felhozott vádakat az a férfi, akit azért citáltak egy Los Angeles-i bíróság elé, mert a gyanú szerint számítógépeket és fényképeket lopott a készülő Indiana Jones-film forgatási helyszínéről.
2007. október 8. hétfő 12:07 - Hírextra

Roderick Davist a bíróság 100 ezer dolláros (mintegy 18 millió forintos) óvadék fejében engedte szabadon, miután az első meghallgatáson ártatlannak vallotta magát - jelentette a BBC internetes hírszolgálata a hét végén.

Davist akkor vették őrizetbe, amikor megjelent a zsákmányára magukat vásárlóknak kiadó nyomozókkal megbeszélt találkozón. A 37 éves férfit korábban már többször elítélték lopásért. Ha bűnössége ezúttal is bebizonyosodik, akár 4 évi börtönbüntetést is kaphat.

A jövő májusban a mozikba kerülő Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (Indiana Jones és a kristálykoponya királysága) producerei a múlt héten Tyler Nelson színész ellen indítottak pert, mert a stábtag a szerződésben vállalt titoktartást megszegve kiadta a forgatókönyv tartalmát az oklahomai Edmond Sun című lapnak adott interjújában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását