2024. május 6. - Ivett, Frida

Edzője aggódik Owenért

A Newcastle United labdarúgócsapatának edzője, Sam Allardyce nemtetszését fejezte ki a sérülése után frissiben visszatérő játékosa, Michael Owen válogatottbeli szerepeltetésével kapcsolatban.
2007. október 8. hétfő 15:59 - Hírextra

A Szarkák trénere szerint a szeptember végén lágyéksérülése miatt megoperált, majd rendkívül gyorsan felépülő, s az elmúlt hétvégi bajnokin visszatérve győztes gólt szerző csatárra még nem szabadna kulcsszerepet bízni az angol válogatottban a szombati, Észtország elleni hazai, és a jövő szerdán, Oroszországgal idegenben vívandó Európa-bajnoki selejtezőn.

"Nem tudom, jót tesz-e egy ilyen állapotban lévő játékosnak két komoly tétmérkőzés egymás után, de ezt nem is nekem kell eldöntenem, bár beszélni fogok erről Steve McClaren szövetségi kapitánnyal" - nyilatkozta Allardyce.

Owen mellett a csapattár Alain Smith is csatlakozik a nemzeti válogatotthoz annak ellenére, hogy kisebb térdproblémákkal küszködik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását