2024. június 19. - Gyárfás

Nem volt elég a pénzük, megverték a taxist

Súlyos sérüléseket szenvedett az a makói taxis, akit szombaton rabolt ki két fiatal, a feltételezett elkövetőket elfogta a rendőrség - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-t.
2007. október 7. vasárnap 18:40 - Hírextra

A rendőrség eddig rendelkezésre álló adatai szerint a taxis Makóról szállította Magyarcsanádra a helybeli férfiakat, akikkel megérkezést követően vitába keveredett a fuvardíj fizetése miatt, ugyanis a szükséges összegnek csupán egy része volt az utasoknál - mondta M. Toronykőy Márta.

Hozzátette: miután nem sikerült megegyezniük, a szóváltást bántalmazás követte, majd a korábban a sofőrnek átadott pénzt is erőszakkal elvette a két férfi.

Az 53 esztendős makói taxis a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - tudatta a százados.

A bejelentést követően a rendőrség a megadott személyleírás alapján még aznap elfogta a 19 és 24 esztendős férfiakat - közölte a sajtóreferens.

Ügyükben a rendőrség - őrizetbe vételük mellett - közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A hatóság kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását