2024. május 4. - Mónika, Flórián

Lehet szavazni az Év Kórházára

Október elejétől ismét lehet szavazni az év kórházára. A HáziPatika.com immár harmadszor hirdeti meg az internetes voksolást, amelyen az ország valamennyi kórházát és klinikáját öt kategóriában lehet értékelni. A szavazás december 31-én zárul, a győztes k
2007. október 5. péntek 21:42 - Hírextra
A szervezők most különös érdeklődéssel várják a voksokat, mivel a 2007-es kórházátalakítások után ez az első visszajelzés arról, hogy vajon a betegek véleményét hogyan befolyásolták a változások.

Szavazni a www.azevkorhaza.hu weboldalon lehet az intézményekre, az öt kategória: orvos-szakmai ellátás, ápoló- és szakszemélyzet, kórházi infrastruktúra, ellátás, környezet és tisztaság. A honlapon nyomon követhető a verseny állása: az átlagolt eredmény mellett külön adatok is vannak az egyes kategóriákhoz. Emellett a tavalyi szavazáshoz hasonlóan idén is lesz fórum: minden kórháznak lesz egy virtuális üzenőfal, ahová a betegek leírhatják a véleményüket. Ezekre az intézmények vezetői és orvosai választ küldhetnek.

A Házipatika 2005-ben hirdette meg először "Az év kórháza" szavazást. Akkor 63 ezren nyilvánítottak véleményt, és az összesített eredmény szerint a fővárosi sportkórház lett az abszolút győztes. A következő évben már 100 ezren szavaztak, a legtöbben a pécsi intenzív terápiás intézetre.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását