2024. május 2. - Zsigmond

A Fidesz kérjen bocsánatot!

Az MSZP felszólítja a Fideszt, kérjen bocsánatot mindazon kijelentésekért, amelyeket az elmúlt időszakban a szocialistákra zúdítottak - mondta Juhász Ferenc a párt elnökhelyettese, pénteki sajtótóájékoztatóján.
2007. október 5. péntek 18:15 - Hírextra

A szocialista politius szerint, az EU-s pénzek lenyúlásáról, a dögei polgármester működéséről szóló fideszes vádak után, az is kiderült, hogy Zuschlag János és társai nem csak Medgyessy - Gyurcsány, hanem az Orbán-kormány ideje alatt, Deutsch-Für Tamás minisztersége alatt is kaptak támogatást.

Juhász Ferenc szerint, mindhárom esetről kiderüt, hogy egyértelműen a közvélemény tudatos félrevezetéséről, és a politikai ellenfél lejáratásáról szólt. "Hány esetnek kell még kiderülnie, hogy a Fidesz belássa, a politikai bosszú nem elég és nem helyes motívum arra, hogy ilyen ügyekkel foglalkozzon?" - tette fel a kérdést az MSZP elnökhelyettese.

A szocialista politikus szerint, a Fidesz eddigi kommunikációja egyértelműen arról szólt, hogy minél gyorsabban megszerezzék a hatalmat. Juhász Ferenc hozzátette, a szocialisták
nem hagyják, hogy sértegessék a baloldalt, és minden lehetséges eszközzel fellépnek ez ellen. Juhász Ferenc kédésre válaszolva elmondta, a szocialista párt vezetéséhez, nem érkezett jelzés a kiskunhalasi szervezettől Zuschlagék működésével kapcsolatban 2001-ben sem. "Egy politikai párt önvédelmi reflexe nem engedné meg egyes emberek mutyiját, ha az az egész párt működését morális tartását veszélyezteti. Ha tudtunk volna róla fellépünk ellene" -fogalmazott a politkus.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását