2024. május 3. - Tímea, Irma

Perel a pénzügyminiszter fia

Politikai támadást sejt a pénzügyminiszter fia az elhíresült "nyírbátori büfés" ügy mögött, ezért pert indított a Hír Tv és a Magyar Nemzet ellen - írta a csütörtöki Népszava.
2007. október 4. csütörtök 09:45 - Hírextra

Ez a televízió közölte ugyanis azt a rejtett kamerás felvételt, amelynek alapján azt állították, hogy Veres Gábor megzsarolta a nyírbátori strandon büfét üzemeltető egyik kereskedőt, majd a Magyar Nemzet is cikkezett a történetről - olvasható a lapban.

Veres Gábor a Népszavának elmondta: a büféssel folytatott beszélgetéséről készült rejtett kamerás felvételből "csak néhány összevágott mondatot" hozott "megfelelő körítéssel" nyilvánosságra a Hír Tv.
A pénzügyminiszter fia - mint a lapnak elmondta - a televízió egyik műsorvezetőjétől azt hallotta, hogy 30 perces felvétel készült, s a csatorna vezetői "csak neki tettek szívességet azzal, hogy a filmet nem teljes terjedelemben mutatták be".

 Pedig Veres állítja: "ha valóban vágatlanul hoznák nyilvánosságra az anyagot, kiderülne, ő szabályos megállapodást akart kötni", és "nem zsarolt, nem élt maffiamódszerekkel sem, ahogy ezt elterjesztették" - írta a Népszava.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását