2024. május 2. - Zsigmond

A 2-es villamos új nyomvonaláért demonstráltak

A tervezett 2-es számú villamos új nyomvonaláért rendezett figyelemfelkeltő demonstrációt csütörtökön a debreceni városháza előtt az egyik helyi Kossuth téri tüntető.
2007. október 4. csütörtök 23:32 - Hírextra

Bár a meghívót a Kossuth téri tüntetők nevében küldték a sajtónak a rendezvényre, Nagy János, a tüntetők egyik szervezője az MTI-vel közölte: a csütörtöki demonstráció az egyik tüntető, Nagy Attila magánakciójának tekinthető.

Bár néhány nappal korábban még együtt nyújtottak be az ügyben petíciót Kósa Lajos polgármesternek, a Kossuth téri tüntetők többsége azért nem csatlakozott Nagy Attila kezdeményezéséhez, mert megvárják a beígért városházi egyeztető megbeszélést.

Nagy Attila szerint viszont már eleget vártak, a debrecenieknek joguk van megtudni, hogy mire készül az önkormányzat.

Megítélése szerint a város által tervezett villamos-nyomvonal rendkívüli terhelést jelentene a belváros közlekedésére, ahol szerinte megduplázódna a forgalom.

A demonstráció keretében a városház előtt mintegy 8-10-en röplapokat osztogattak a járókelőknek, amelyben felhívták a figyelmet a tervezett - szerintük rossz - közlekedési fejlesztésre.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását