2024. május 20. - Bernát, Felícia

Fidesz: Gyurcsány függessze fel Szilvásy munkaviszonyát!

Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelő miniszter munkaviszonyának felfüggesztését és azonnali vizsgálatot sürget a Fidesz a miniszterelnöktől - közölte Pokorni Zoltán, az ellenzéki párt alelnöke szerdai sajtótájékoztatóján.
2007. október 3. szerda 15:16 - Hírextra

A Fidesz szerint ki kell derülnie annak, hogy pontosan mi hangzott el a tárcavezető és Topolánszky Ákos volt államtitkár-helyettes telefonbeszélgetésekor.

Pokorni Zoltán szerint idestova tíz éve minden minisztériumból kimenő és bejövő telefonbeszélgetést rögzítenek, minden bizonnyal ezt is, ezért a vizsgálat eredménnyel járhat.

Ha az bizonyosodik be, hogy Szilvásy György, aki korábban a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium államtitkára volt, nemcsak fenyegetett és nyomást gyakorolt, ahogyan azt Topolánszky Ákos, a tárca egykori helyettes-államtitkára állítja, hanem később valótlanságokat is állított erről a telefonbeszélgetésről, akkor távoznia kell a közéletből - tette hozzá a Fidesz alelnöke.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását