2024. május 16. - Mózes, Botond

Nyugdíjasok nézik az állatokat

Nyugdíjas hónappá bővíti az Állatkert az elmúlt években hagyománnyá vált nyugdíjas hét programjait. Az október elsejétől a hónap utolsó napjáig tartó időszakban a nyugdíjasok a szokásos ár harmadáért kereshetik fel az Állatkertet, sőt, a velük érkező unok
2007. október 1. hétfő 16:02 - Hírextra

A nyugdíjasok a szokásos 1200 forintos jegyár helyett októberben 400 forintért juthatnak be az Állatkertbe. A velük érkező 14 alatti unokák pedig 1200 helyett 900 forintért. Az akció ideje alatt a nyugdíjasok térítésmentesen vehetik igénybe az Állatkertben körbejáró elektromos kisvonatot, míg a Barlang Étterem kedvezményes menüt kínál számukra, 600 forintért - adta hírül a Fővárosi Állat- és Növénykert.

Kifejezetten a Nyugdíjas Hónap alkalmából hirdeti meg az Állatkert a Találkozás az állatkerti gondozókkal elnevezésű programot, amelynek keretében októberben mindennap, előre meghirdetett időpontban és helyszínen mutatják be az állatgondozók a gondjaikra bízott állatokat. 10 órakor az orrszarvúak gondozójával lehet találkozni az orrszarvúkifutó előtt, 11-kor a Főkapunál lévő téren mesélnek érdekességeket az állatkerti kertészek, 14 órakor a rovarházi munkatársak tartanak bemutatót a Majomház csarnokában, 15 órakor pedig néhány madárral és kisemlőssel lehet közelről is megismerkedni a Parasztudvarnál.

A nyugdíjasoknak szóló kedvezményeket és programokat évről évre azért szervezi meg az Állatkert, hogy azok is megcsodálhassák a városligeti intézmény látnivalóit, akik máskor ezt esetleg nem tehetik meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását