2024. május 3. - Tímea, Irma

Ingyenes Financial Times

A Financial Times bejelentette hétfőn, hogy október közepétől minden anyag ingyenesen hozzáférhető lesz internetes portálján, de csak korlátozott mennyiségben. Minden cikk és adat ingyenes lesz október közepétől, de minden felhasználó csak havi harminc an
2007. október 1. hétfő 14:34 - Hírextra

A Financial Times bejelentette hétfőn, hogy október közepétől minden anyag ingyenesen hozzáférhető lesz internetes portálján, de csak korlátozott mennyiségben.

Minden cikk és adat ingyenes lesz október közepétől, de minden felhasználó csak havi harminc anyagot hívhat le ingyen, ezen a mennyiségen felül továbbra is fizetni kell - derül ki Ien Chengnek, az FT.com kiadójának bejelentéséből, amely a portálon olvasható.

John Ridding, az FT vezérigazgatója azt reméli a változtatástól, hogy sok felhasználó alaposabban megismeri így a Financial Times anyagait, jobban tudja értékelni azok minőségét, a lap rendszeres, odaadó olvasójává válik, így az ingyenessé tétel végső fokon az előfizetők számának növekedését fogja eredményezni.

Az FT.com - a Financial Times internetes kiadása - az ingyenessé válással egyidejűleg gazdagítja kínálatát, egyebek között nagy európai és ázsiai cégek vezetőivel készített videointerjúkkal. Műszakilag is megújítják a portált, amitől az sokkal gyorsabbá válik.

Szeptember közepén a növekvő hirdetési bevételekre tekintettel ingyenessé tette portáljának túlnyomó részét a The New York Times is, és hasonló intézkedést tervez a The Wall Street Journal is, az egyetlen nagy amerikai lap, amely még pénzt kér az internetes változatában közölt cikkek nagy részéért. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását