2024. május 3. - Tímea, Irma

Krumplinak álcázta a csempészett cigit

Hatmillió forint értékű, külföldi zárjegyes cigarettát foglaltak le a rendőrök Budapesten csütörtökön délelőtt egy kisteherautóban. Eredetileg közúti ellenőrzést tartottak a XVII. kerületi rendőrök, eközben találták meg a cigaretta szállítmányt.
2007. szeptember 27. csütörtök 18:51 - Hírextra
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint az autót csütörtökön délelőtt fél tizenegykor állították le a XVII. kerületben. A kisteherautóról kiderült, hogy lejárt a műszaki érvényessége és nem volt kötelező felelősségbiztosítása sem. A hiányosságai miatt gyanússá vált kocsi sofőrjét ekkor már a rakományról is megkérdezték a rendőrök. Először ki akart térni a válasz elől, végül bevallotta, hogy burgonyát szállít. A rendőröknek azonban feltűnt, hogy kocka alakú csomagok vannak a raktérben, így megnézték közelebbről a zsákokat. Akkor derült ki, hogy a kocsi tele van szemeteszsákba csomagolt, különböző márkájú, külföldi zárjegyes cigarettával. A férfit kocsijával együtt a kerületi kapitányságra vitték.

Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az ügyben a Vám- és Pénzügyőrség nyomoz tovább.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását