2024. május 2. - Zsigmond

170 millió dolláros rekordbevétel

170 millió dollárnyi (mintegy 30 milliárd forintnyi) bevételt hozott a Halo 3, a már-már kultikus videojáték-sorozat befejező részének első napi mérlege, amely rekordnak számít, ugyanis ilyen rövid idő alatt videojátékból még sohasem adtak el ennyit.
2007. szeptember 27. csütörtök 12:42 - Hírextra

Az emberi fajt a földön kívüliek igája alól megmentő Master Chief kalandjainak harmadik részéből az Xbox 360-as játékkonzol megszállottjai a játék megjelenése előtt 1,7 millió darabra adtak le rendelést. A Microsoft tulajdonában lévő Bungie Studios játékának árusítását hétfőn éjfélkor több mint 10 ezer egyesült államokbeli áruház kezdte meg, ezzel egy időben a nemzetközi premier is elindult.

A várva várt indulást csak kisebb mértékben árnyékolta be a hír, miszerint a megszállottaknak készült limitált széria csomagolása karcokat hagyott a lemezeken.

"A Halo 3 iránti kereslet meghökkentő" - mondta Jill Hamburger, az amerikai Best Buy áruházlánc film- és játékrészlegének helyettes vezetője.

A játéktrilógia második része, a Halo 2 összesen 125 millió dollárt (22 milliárd forintot) jövedelmezett. Az új játék 60 dollárba (közel 11 ezer forintba) kerül és csak a Microsoft Xbox 360-as játékkonzoljával működik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását