2024. április 29. - Péter

Átfedések az adócsalás ügyben

Veres János pénzügyminiszter alapítója volt a kilencvenes években annak a Kft-nek, amelyet később adócsalásra használt Kabai Károly, a napokban, kórházban elfogott üzletember - írja cégadatokra hivatkozva a Magyar Nemzet.
2007. szeptember 26. szerda 08:40 - Hírextra

Bárándy Péter, a vállalkozó ügyvédje kedden a köztévé egyik műsorában azt állította, hogy Veresnek az adócsalásban érintett céghez nem volt köze.

Azt a lap is elismeri, hogy a miniszter a bűncselekmény idején már kiszállt a vállalkozásból, ugyanakkor Kabaival nem szakította meg a kapcsolatot, a nyírbogáti vállalkozó aktívan részt vett Veres választási kampányában, az általa üzemeltetett busszal szállították például az embereket szocialista rendezvényekre.

Közben kiderült azt is, hogy a 3 és fél év börtönre ítélt Kabait a halasztási kérelem augusztusi elutasítása után csak otthonában és annak környezetében keresték a rendőrök. A bíróság ugyanis az elővezetését rendelte el, ami annyit jelent, hogy a rendőrök nem nyomozhatnak utána.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását