2024. május 17. - Paszkál

Napszemüvegért rabolt

Divatos napszemüvege lett a veszte egy fiatalnak Sárospatakon, amit három tizenéves rabolt el tőle; a rendőrség elfogta az elkövetőket - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.
2007. szeptember 25. kedd 19:42 - Hírextra

A rendőrök elkapták azt a három fiatalt, akik ellen csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indult büntetőeljárás - tájékoztatott Kompoltiné Jakab Ilona.

Közlése szerint a a fiatalok mindegyike vissi lakos, és közülük ketten fiatalkorúak, egyikük pedig gyermekkorú. Tettüket Sárospatak egyik áruháza mellett követték el, ahol egy járdaszakaszon egy gyalogosan közlekedő fiatalkorú bodrogolaszi lakost támadtak meg, akit az áruház falához löktek, majd veréssel fenyegetve arra kényszerítették őt, hogy adja át nekik a fején lévő napszemüveget.

Miután megkapták, amit akartak, egyikük kétszer megütötte, mellkason rúgta a sértettet, s arra szólította fel, hogy adja át nekik az övtáskáját is a benne lévő telefonnal együtt.

A sértett erre mindhárom támadóját félrelökte, és elszaladt. A három gyanúsított beismerte tettét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását