2024. május 3. - Tímea, Irma

Előkerült a király terepjárója

A skóciai Ballater városka autószervizében bukkant rá nagyapja, VI. György terepjárójára Károly herceg egy hétfői kiránduláson. Az autó több mint 40 éve került az autójavító birtokába és szabad téren állt 1966 óta. A kissé megviselt zöld Land Rovert csak
2007. szeptember 25. kedd 13:34 - Hírextra

Károly alaposan szemügyre vette az autót, és nagyon örült, hogy megtalálta azt, mondta el a szerviz tulajdonosa. Az autójavító tervezi a terepjáró felújítását, amely teljesen üzemképes, csak "egy kicsit formába kell hozni".

VI. György király balmorali nyaralásai alatt használta az autót. A 260 négyzetkilométeres skót birtok a brit királyi család nyári rezidenciája. (Itt töltötte például mézeshetei egy részét Károly herceg és Lady Diana)

VI. György 1936-tól 1952-ben bekövetkezett haláláig ült a brit trónon, bátyja, VIII. Edward lemondását követően. A trónon lánya, II. Erzsébet követte, aki jelenleg is Nagy-Britannia uralkodója.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását