2024. április 30. - Katalin, Kitti

Az elnök a stabilitást tartotta a legfontosabbnak

Vlagyimir Putyin orosz elnök számára távozása - mandátumának lejárta - előtt minden jel szerint az volt a legfontosabb a hétfőn este bejelentett kormányátalakítással, hogy megőrizze a stabilitást - erre a következtetésre jutottak a lépést elemző orosz méd
2007. szeptember 25. kedd 15:20 - Hírextra
Putyin elnök 12 nappal az után, hogy egy ismeretlen adóhivatalnokot nevezett ki a kormány élére Viktor Zubkov személyében, magát a kabinetet szinte változtatás nélkül hagyta. A 23 miniszteri poszton mindössze 3 új arc bukkant fel.

Putyin nem mert radikális átalakítást végre hajtani a kormánystruktúrában, emlékezve 2004-re, akikor a közigazgatási reform fél évre megbénította a kormányt - vélekedik a Vedomosztyi című napilap.

Helyén maradt az a két ember, akit általában a két legfontosabb pályázónak tekintenek Putyin megüresedő székére, Dmitrij Medvegyev és Szergej Ivanov első miniszterelnök-helyettesek.

A fő változás az, hogy Alekszej Kudrin liberális pénzügyminiszter miniszterelnök-helyettesi rangba került, ami azt jelzi - az orosz sajtó szerint - hogy a gazdasági stabilitást tekintette Putyin a legfőbb célnak.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását