2024. május 3. - Tímea, Irma

Megéri fellebbezni

Érdemes fellebbezni az elutasított európai uniós pályázatok esetében. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség statisztikájából kiderül: 10 panaszos pályázó közül 4-en sikerrel járnak, azaz megkapják a kért támogatást - írja a Világgazdaság.
2007. szeptember 24. hétfő 10:20 - Hírextra

Az idei felhívásokra 3108 pályázat érkezett be, közülük 159 esetben éltek panasszal a pályázók. Az eddig elbírált 125 beadvány közül 46 esetben találták jogosnak a panaszt, azaz a fellebbezők csaknem negyven százaléka megkapta az igényelt támogatást. A panaszok legtöbbször abból adódnak, hogy a pályázók félreértik a pályázati dokumentációt.

Az Európai Uniós társfinanszírozású kiírásoknál 2007-től élhetnek panasszal az elutasított pályázók. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél egy külön munkacsoport foglalkozik a panaszos ügyekkel. Hozzájuk lehet fellebbezni az elutasítástól számított öt munkanapon belül. Ők a beérkezéstől számított 30 munkanapon belül döntenek. Ha ezt a döntést nem fogadja el a pályázó, akkor öt munkanapon belül a fejlesztéspolitikáért felelős miniszternél kezdeményezhet felülvizsgálatot.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását